Banken

Onze Banken

ergoline prestige Lightvision 

Onze nieuwe topper:


Prestige Lightvision

De angst voor rimpels en vroegtijdige huidveroudering is de grootste belemmering voor het gebruik van zonnebanken. Daarom heeft de Prestige Lightvision speciale aandacht besteed aan het verbeteren van de huidverzorging. Meer dan 200 krachtige LED's en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die bovendien het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output. 

Voor een zachte huid en de mooiste bruining ooit.
Uiteraard ook voorzien van alle gemakken zoals touch-screen, Airco, Aquanevel, Bluetooth en Smartsun lampen.

ergoline prestige 1100s 

Ook bij de Prestige 1100 hebben wij de Beauty Light lampen uit de Prestige 1600 toegevoegd voor een intensieve bruining en huidverzorging in één. Een unieke combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt een bijzonder mooie en intensief bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Door de speciale Beauty Light spaghetti lampen krijgen het gezicht en decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen ervoor dat de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid verbeteren en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

ergoline excellence 880s

De Excellence serie van Ergoline zorgt voor een gelijkmatige bruining van top tot teen. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. De Excellence 880s is een aanrader als u op zoek bent naar een lang houdbare kleur.

Our Partners

info@tribaltan.nl

Copyright © Tribaltan. All Rights Reserved

Wethouderhillenaarsplatsoen 87

2284vs , Rijswijk Zuid-holland